• Mai : 25 : 2020 - Stranica za učenike
  • Dez : 2 : 2018 - Nastava maternjeg jezika

DECENIJU DUGA TRADICIJA ZAJEDNIČKIH IZLETA RODITELJA I UČENIKA NASTAVE MATERNJEG JEZIKA U TIROLU

 

JEDNODNEVNI IZLET U GARDALAND

26.06.2004

26.06.2004. nastavnici maternjeg jezika, Jovica Letić i Mara Letić Geljić za učenike koji su pohađali nastavu maternjeg jezika organizovali/organizirali su prvi zajednički  izelt i od tada do danas to je postala tradicija koja će se nastaviti i u budućnosti.

JEDNODNEVNI IZLET U LEGOLAND

25.06.2004

Na kraju naredne školske godine za zajednički odlazak u Legoland prijavilo se preko stotinu roditelja i učenika tako da se putovalo sa dva autobusa. Bio je to još jedan nezaboravan dan, kako u aktivnostima zabavnog parka tako i u druženju roditelja i učenika. 

 

 

Od 17. do 18.2006. prvi put krenulo se na dvodnevni izlet sa prenoćištem što je bio dodatan kvalitet druženje, jer su po završetku subotnjih aktivnosti u Europa parku učenici imali mogućnost da se druže i igraju ispred hotela a roditelji da se bolje upoznaju i provedu mnogo vremena zajedno kako ispred hotela, tako i na terasi obližnjeg Burger king-a. Naredni dan, do kasno popodne, provelo se u aktivnostima Europa parka, kojim su svi, bez izuzetka, bili fascinirani. 

JEDNODNEVNI IZLET U GARDALAND

22.06.2007

JEDNODNEVNI IZLET U LEGOLAND

20.06.2008

20.06.2008. ,kao što se ponovio jednodnevni izlet u Gardaland, na koji su išli učenici iz Innsbruck-a, Fügen-a, Wattens-a, Längenfelda i Völs-a, na veliku radost najmlađih ponovio se i izlet u Legoland, što se, kao i u prethodnom izletu, pokazalo pravim izborom.  

DVODNEVNI IZLET U EUROPA PARK

20.-21.06.2009.  

 Po drugi put se kao destinacija izabrao Europa Park i kao prethodnog puta ponovo su svi uživali kako u putovanju i hotelskom smještaju tako i u svim blagodetima koje Europa Park pruža i koji je i ovog puta pružio i učenicima i odraslim koji su bili na ovom prekrasnom izletu.

DVODNEVNI IZLET U EUROPA PARK

05.-06.06.2010.  

 Zbog interesa mnogih koji su prethodne godine bili u Europa parku, kao i onih koji su o odlasku na ovo čuli samo pohvale  početkom juna 2010 Europa park je ponovo bile odredište našeg putovanja a koliko je bilo uspješno nije potrebno trošiti mnogo riječi.

JEDNODNEVNI IZLET U SKYLINE PARK

11.06.2011.

Skynline park u Njemačkoj u početku putovanja činio se promašenim zbog kiše koja je pratila naše putovanje, ali na sreću prestala je padati kada smo stigli i učenici su uživali, jer je zbog lošeg vremena u zabavnom parku bilo malo ljudi.

 

JEDNODNEVNI IZLET U GARDALAND 2012.

2012. godine 120 učenika koji pohađaju nastavu maternjeg jezika u Tirolu i njihovih roditelja  provelo je topao junski dan u Italiji,  u Gardalandu.

 

JEDNODNEVNI IZLET U LEGOLAND 15.06. 2013.

Jednodnevnim izletom u Legoland postavljen je novi rekord u Idealturs-u po broju kojeg je imala jedna grupa. Naime, u Legoland je putovalo 180 učenika koji pohađaju nastavu maternjeg jezika u Tirolu i njihovih roditelja. Tri puna autobusa otputovala su iz Tirola u Legoland, gdje su svi zajedno proveli jedan uistinu prelijep dan. Zajedničko putovanje, zajednički ručak u City restoranu i zajednički dan u Legolandu zasigurno će svima ostati kao nezaboravan dan u životu.

Trenutni video

Stranica za učenike

Posted on Mai - 25 - 2020

0 Comment

Nastava maternjeg jezika

Posted on Dez - 2 - 2018

0 Comment

Stranica za učenike

Posted on Mai - 25 - 2020

0 Comment

Nastava maternjeg jezika

Posted on Dez - 2 - 2018

0 Comment

Twitter updates

No public Twitter messages.

Sponzori

  • Cheap reliable web hosting from WebHostingHub.com.
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.